Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Keskustelu

Riitta Tjäsenmäärä10.7.2019 9:29
Ei ,meillä ole enää 800 jäsentä, oikaiskaa tieto. KIITOS

Seppo Räsänen, rahastonhoitaja Re: jäsenmäärä10.7.2019 10:13
Ei todellakaan! Jäsen määrä laskee vuosivuodelta. Nyt maksaneita jäseniä on 598. Jäsenmäärä vähenee vuosittain ja muutamia tulee uusia. Hallituksessa on jokaiselle määritellyt tehtävät jotka pitäisi hoitaa niin myös Nettisivujen hoito kuuluu MP.llä mutta tehtävät hoitaminen on mitä on. Yhdistyksen talous on hyvä. Itse en jatka enää hallituksessa. Haukkumiset saa joku muu ottaa tästä lähin. Valitukset nettisivujen hoitamattomuudesta osoittakaa suoraan puheenjohtajalle.

Kiva harrastusRe: jäsenmäärä7.8.2019 22:07
Ikävää, että kiva harrastus saa meidät "haukkumaan" toisia ja tätä kekustelupalstaa seuranneena etenkin hallituksen jäseniä. Onko oikeasti aihetta?Jos on niin palautteen antaminen pitää olla rakentavaa ja asiallista. Hallitukseen pitää hakeutua/valita selkaisia henkilöitä, joilla on oikeasti aikaa, innostusta ja mielenkiintoa hoitaa tehtäviään. Nämä keskutelupalstan kirjoitukset eivät ainakaan tuo lisää jäseniä.

nyplääjäRe: jäsenmäärä15.8.2019 18:43
Nypläys on valtavan hauska harrastus ja kansalaisopistojen piireissä on kiva käydä. Yhdistystoiminta on pohjamudissa. Tämän vaikutelman saa sivusta seuraamalla. Kuinka kokoukset joihin osallistuu 30-40 hlöä tekee päätöksiä. Ehdottomasti olisi jo vuosia sitten pitänyt ymmärtää että jotakin on pielessä ja kovasti. Jäsenmäärä on tippunut ja nopeasti.
Yhdistystä ei edes tarvita harrastuksen elämiseen. Yhdistys on ollut kiva lisä joka näyttää "kuolevan" pystyyn.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: